Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a keresőt és a szűrőket, hogy gyorsabban és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

Éld át egy napra, milyen egyetemistának lenni!

Éld át egy napra, milyen egyetemistának lenni!

2022-10-14 | 05:55 - 05:55

Miért lesz érdemes kimenni az immár harmadik Kultúrfesztre?

 

Itt mindenki átélheti egy napra, milyen érzés egyetemistának lenni. Emellett megkaphat minden információt, ami a sikeres felvételihez szükséges. A jelentkezés szabályai jelentősen megváltoznak, így sokat tudunk segíteni az egyetemre készülőknek.

De nemcsak a végzősökhöz szólunk: minden középiskolásnak megéri eljönnie. Irányokat, életpályautakat tudunk nekik mutatni, hogy valóban olyan szakra jelentkezzenek, amely érdekli őket. Nyilván vannak kedvenc tárgyaik, érdeklődési köreik, mi pedig képzési modellt tudunk ezekhez párosítani. Mely szakokban érdemes gondolkodnia és milyen lehetőségei lesznek az adott végzettséggel? Egy ilyen rendezvény legnagyobb előnye a személyes kapcsolat: rengeteg oktatónk, volt és jelenlegi hallgatónk fog részt venni, akiktől nagyon sok értékes és hiteles információt gyűjthetnek be a fiatalok.

Ajánljuk a Kultúrfesztet azoknak is, akik továbbképzésen vagy pályamódosításon törik a fejüket. Bemutatkoznak a szakirányú képzéseink, a doktori iskoláink és a rövidebb ciklusú képzési programok is.

Megmutatjuk az egyetemi élet minden oldalát: a sportolási lehetőségeket, a Táncoló Egyetemet és a Zenélő Egyetemet. Olyan fellépőket és közreműködőket hívtunk meg, akik hozzánk kötődnek, a PTE diákjaiként lettek sikeresek a maguk területén és el tudják mesélni, hányféle karrier lehet befutni a nálunk megszerzett tudással.

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-10-14
  • 05:55 - 05:55

Helyszín

Helyszín

  • TEREM nélkül

Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Karrier

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Bemutató

70
program

47
szereplő

46
szervező

FB CHAT