Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a keresőt és a szűrőket, hogy gyorsabban és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Kapcsolat

További kérdéseid lennének?

Megtalálod a PTE Hazai Beiskolázási Marketing Irodáját az alábbi elérhetőségeken:

Email: iranyapte@pte.hu

Tel.: 72/501-500/28085 vagy 30/074-6602

Cím: Rektori Kabinet, I. emelet 122-es iroda, H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.

A facebook eseményt itt találod!


Nem tudod, milyen szakra jelentkezz? Látogass el képzéskeresőnkre!

Részletesebb infók érdekelnek? Látogass el felvételi oldalunkra! 

Kézben tartanád az infókat, határidőket? Irány a PTE! Applikáció


Mindig aktuális:

Facebook - Pécsi Tudományegyetem

Instagram - irany_a_pte

 

GY.I.K.

Az esemény október 27-én, 10:00 és 14:00 óra között a pécsi EXPO Centerben kerül megrendezésre. 

Pontos cím: 7631 Pécs, Megyeri út 72.

A rendezvény programjai október 27-én 10 órakor kezdődnek, de érdemes már 9 órától a helyszínre érkezni.

Igen, a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a weboldalon található gomb alatt lehet megtenni!

Továbbá a helyszínen is lesz lehetőség regisztrációra.

Az eseményen való részvétel előzetes vagy helyszíni regisztrációhoz kötött! Amennyiben elmúltál 16 éves, kattints a honlapon található Regisztráció gombra és válaszolj pár kérdésünkre! Ha nem vagy még 16 éves, arra kérünk, hogy szülőd, gondviselőd vagy tanárod regisztráljon téged.

Az esemény helyszínére eljuthatsz az ingyenes PTE-s buszjáratokkal, melyek a következő buszmegállókban állnak meg: Vasútállomás - Vásárcsarnok - Kórháztér - Egyetemváros (ÁOK épülete előtt) - EXPO Center. A járat visszafelé is ugyanezeken az állomásokon áll meg.

 

Emellett a következő helyijáratokkal is megközelítheted a helyszínt: 1, 55, illetve a közelben megáll a 130-as.

Természetesen! Az EXPO Centerrel szemben található egy ingyenes parkoló, ahol parkolhatsz. A parkolóhelyek száma véges, így érdemes időben érkezned!

 

A Kultúrfesztet megelőző hetekben, illetve az esemény napján is lesznek nyereményjátékok, amiken érdemes részt venni, ugyanis értékes nyereményeket fogunk kisorsolni. Csekkold gyakran a Facebook eseményünket és a Pécsi Tudományegyetem Facebook oldalát, ugyanis a legfrissebb információkról ott tudsz tájékozódni!

Igen, a programok ingyenesek, de a belépés előzetes vagy helyszíni regisztrációhoz kötött!

A teljes programlista a weboldalon és a Facebook eseménynél található meg, de érdemes a Pécsi Tudományegyetem Facebook és az Irány a PTE Instagram oldalt is követni, illetve letölteni az Irány a PTE! applikációt, ugyanis érdekességekkel is várunk titeket. Ha megtetszett valamelyik program, hívd meg rá ismerőseidet-barátaidat is, hogy ők se maradjanak le a jóról! ;)

A szellemi szerzője igazából a csapat, akik a beiskolázással foglalkoznak, ültünk négyen egy őszi megbeszélésen, talán épp valami nagyon unalmas online programot követően és arról beszélgettünk, hogy ne ilyen formában mutassuk meg a pécsi egyetemi életérzést, hogy miért is érdemes Pécsre jönni és itt eltölteni az egyetemi éveit valakinek, hanem tegyük ezt látványosabbá. Több is érdekel? Itt elolvashatod a velünk készült interjútIrány a PTE! Kultúrfesztivál

Mindemellett hallgatók véleményét is kikértük az ötletelés időszakában: segítsenek minket a Feszt kapcsán pár pro tippekkel. Hiszen ők tudják a legjobban, milyen programokra lenne igénye a korosztályuknak! Ezekből a tippekből olvashattok az egyes programok alatt. Ezúton is köszönjük a lelkes és alapos munkájukat, rengeteget segítettek és hatalmas motivációt biztosítottak a számunkra!

A Hamerli termi előadásokat és a 2024-es pontszámítás információit élőben streameljük itt, a Kultúrfeszt honlapján, ami utána visszanézhető is lesz! Ezen kívül képekre, és videókra is számíthattok!

70
program

47
szereplő

46
szervező

FB CHAT