Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a keresőt és a szűrőket, hogy gyorsabban és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Szervező egység

Egészségtudományi Kar

Egészségtudományi Kar

Önt egy olyan Karon üdvözölhetem, amely a hasonló képzési portfolióval rendelkező Karok között minőségében és volumenében egyaránt, országos szinten is kiemelkedő.

A mi büszkeségünk, hogy a PTE ETK-hoz tartozunk, ez a közösség pedig a mai naptól Önt is befogadja. A PTE ETK valamennyi eredményéből a mai naptól Ön is osztozik, legyen büszke erre, munkájával, tudásával, az Önben már most ott levő értékekkel pedig tegyen még büszkébbé bennünket! Mi hiszünk Önben! Képzéseinken törekedünk arra, hogy minden olyan elméleti és gyakorlati tudással felvértezzük, amely hozzásegíti majd ahhoz, hogy a képzés végeztével a munkaerőpiacra magabiztosan, kellő felkészültséggel léphessen ki.

Természetesen az Egyetem, az egyetemi élet maga nem csupán a szükséges ismeretek elsajátításáról szól. Az egyetemista lét a kapcsolatrendszer kiépítését, a szórakozást, a felnőttlét egy újabb dimenzióját is jelenti. Ragadjon meg minden alkalmat arra, hogy az Ön előtt álló időszakot tartalmasan élhesse meg! Az egyetemi évek egyik alappillére a tudás, amelyet az elsajátítandó szakma nélkülözhetetlen részeként definiálunk. A másik a kötelezőn felül történő, tudományos, szakmai kiteljesedés lehetősége. A harmadik pedig a közösség ereje, a közösségépítés. Akár a Hallgatói Önkormányzat által nyújtott lehetőségekkel élve, akár azon kívül keresve a közösségi szerepvállalást, a szórakozást, a szabadon gondolkodást, a baráti beszélgetéseket, a sportot, bulikat, kikapcsolódást, életre szóló élmény várja nálunk. Legyen nyitott mindhárom irányra, találja meg a köztük lévő harmóniát és váljon Önből sikeres szakember, hogy mi büszkék lehessünk arra, hogy Ön büszke alma materére.

A Kar képviseletében törekszem arra, hogy munkatársaimmal olyan körülményeket biztosítsunk, amelyek segítségével Ön minden felmerülő kérdése esetén bizalommal, bátran fordulhat hozzánk, problémáira a lehető leggyorsabban tudjunk reagálni. A feltételek megteremtése a Kar és a Hallgatói Önkormányzat feladata, így biztosíthatom, hogy rajtunk, nem fog múlni! Szeretettel várjuk a #ETKcsalád nevében!

Prof. dr. ÁCS Pongrác egyetemi tanár, dékán


NYÍLT NAPOK A PTE-N

KARI KIADVÁNYOK

KÉPZÉSKERESŐE-mail cím

E-mail cím


Telefonszám

TelefonszámLetölhető tartalmak

Média tartalmak

70
program

47
szereplő

46
szervező

FB CHAT