Már visszanézhető!
A kedvenc ételem a csokoládé - és azok, akikkel megosztom. Online ugyan, de kóstoljunk együtt csokit! Hogyan készül? Mik az aktuális csokoládé-trendek a világban? Mik a legfelkapottabb termőhelyek? Mi az a terrior-szemlélet? Mi a lényegi különbség a különböző, a csokikon feltüntetett százalékok között? A kóstoláshoz 3-féle csokit ajánlok (nem kötelező): egy 40-45% körüli tejcsokit, egy 60 % körülit és 70%-osat vagy afölöttit. Vigyázat, ASMR-veszély!
Adatvédelem:
Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.